Bruut x Helly Hansen: a capsule collection
Bruut heeft samengewerkt met Helly Hansen om een toffe capsule collectie neer te zetten! Check snel hoe de collectie eruitziet!
Nieuwste producten
Bruut x Helly Hansen 

De samenwerking tussen Bruut en Helly Hansen is ontstaan door de overeenkomsten tussen de beide merken. Kwaliteit is voor allebei erg belangrijk en we zijn beide gehecht aan onze locals. Bruut heeft als sneakerstore in de omgeving Amsterdam natuurlijk veel verschillende klanten, waardoor veelzijdigheid erg belangrijk is. Er is voor ieder namelijk wat wils. Dit is ook het geval met Helly Hansen. Hoewel het Noorse merk begonnen is als sportmerk, is er veel aan gedaan om mee te komen met casual herenkleding door de jaren heen. Hiermee heeft Helly Hansen zichzelf ook goed in de streetwear cultuur gemengd, waar de grote logo’s, de kwaliteit en het gebruik van specifieke materialen goed aansluiten op de huidige wensen van deze cultuur.

Een ideale samenwerking uit zich door de capsule collectie die op zondag 6 april uitkomt. Deze collectie van Bruut x Helly Hansen truien en Bruut x Helly Hansen t-shirts zijn op deze pagina te vinden. Kies snel, want er is maar een beperkte oplage beschikbaar.