Blazer
De legendarische Nike Blazers voor dames en heren zijn bij Bruut in verschillende colorways verkrijgbaar. Shop nu de klassieke en de nieuwste Blazer modellen bij Bruut online!
Nieuwste producten

Nike Blazer

De Nike Blazer is één van de klassieke modellen van Nike e tevens ook één van de oudsten. Dit model bestaat al sinds 1972 en is oorspronkelijk ontworpen als een basketbalsneaker. Tegenwoordig is deze sneaker vooral bekend in een casual perspectief. 

Wat deze sneaker zo speciaal maakt is dat het juist heel simpel is. De sneaker heeft geen gekke vormen of details, erg minimalistisch dus. Maar dat betekent niets minder goeds, de sneaker is juist erg geliefd en populair omdat hij overal bij past.

Het kan casual worden gedragen, veel skaters dragen dit model en ze worden ook veel gedragen bij het beoefenen van andere sporten. Kortom de Nike Blazer is een simpele en toch veelzijdige sneaker, die altijd handig is om in je kast te hebben.

Dit klassieke model wordt anno 2020 nog steeds geïnnoveerd en er worden nog steeds fantastische samenwerkingen mee gedaan. Zo is het model in een nieuw jasje gestopt door grote merken als Supreme & Off White. 

De Nike Blazer is een echte must-have, so don't miss out! Check deze pagina voor allerlei verschillende colorways van de Nike Blazer!