Puma x Rhude
We beginnen het voorjaar met een gloednieuwe kledingcollectie van Puma x Rhude. Rhuigi Villaseñor heeft ervoor gezorgd dat deze nieuwe collectie een kleine knipoog geeft naar de motorsport.

Geen producten gevonden...

Puma x Rhude

De gloednieuwe voorjaarscollectie van Puma x Rhude wordt binnenkort gedropt. Na een succesvolle samenwerking in 2019, gaan deze twee populaire merken weer een stapje verder met de collecties. Deze kledingcollectie geeft een knipoog naar de motorsport, Villaseñor (founder en CEO Rhude) gelooft dat er in iedereen een kind zit die affiniteit heeft met auto- en motorsport. 

Aan de kleding en sneakers is te zien dat de Puma designs een echte Rhude tint hebben gekregen. Het gebruik van verschillende badges, branding en graphics maken de kledingstukken helemaal af.

Rhude is een fashionbrand die pas kort geleden, in 2015, is opgericht. Het merk staat bekend om hun unieke designs en de combinatie van luxe technieken en streetwear-elementen. Omdat ze werken met seizoensgebonden collecties, is elke collectie weer uniek op zijn eigen manier. 

De combinatie met de Duitse sportgigant Puma maakt dit tot een mooie samenwerking. De Puma x Rhude collectie 2020 is alleen beschikbaar bij nauwkeurig geselecteerde retailers. Shop de collectie nu exclusief bij Bruut instore én online!