Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Bruut 5 year anniversary: Bruut x Alpine

door Jeroen Heijs, Mrinal Lachman, Isaï Elia
7 Oktober 2018
Bruut x Alpine Party Plugs

Bruut bestaat vijf jaar en natuurlijk moet dat gevierd worden! Wij weten zeker dat we jullie niet zullen teleurstellen! Bruut heeft een aantal toffe samenwerkingen klaarliggen die we in de aankomende periode zullen releasen. We trappen af met een samenwerking die men niet verwacht: Alpine Hearing Protection. Alpine focust zich op gehoorbescherming voor allerlei activiteiten zoals motorrijden en snurken. Alpine creeërt ook de Party Plugs, deze beschermen je gehoor zodra je aankomt op een feestje of festival. Omdat de Bruut fam wel van een feestje houdt hebben wij limited Party Plugs voor jullie!

 

Zowel in onze sneaker store in Hoofddorp als op het kantoor worden er continu tunes gedraaid om de motivatie hoog te houden. Om onze muzikale smaak goed over te brengen organiseren we regelmatig events bij Brute Burgers. Bij de afgelopen edities ging het dak eraf en kwamen bezoekers vanuit Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en omstreken. Naast het organiseren hebben we in de Bruut fam ook diverse artiesten zitten. Binnen onze groep zijn er een aantal DJ’s, rappers en producers. In de muzikale Bruut fam is er toch maar een iemand die gebruik maakt van degelijke gehoorbescherming en dit is iets wat we tegen willen gaan.

Met het festivalseizoen achter de rug hebben je oren het zwaar te verduren gehad, en met ADE om de hoek zal je gehoor nog meer geluidsgeweld moeten tolereren. Het is dan ook belangrijk om je oren goed te beschermen. Dit wordt vaak vergeten maar is zeker niet onbelangrijk, want na ongeveer 15 minuten op een festival kan je al gehoorschade oplopen. Aangezien jullie tijdens ADE aardig wat uurtjes zullen maken in Amsterdam wil Bruut jullie niet onbewapend laten genieten van deze geweldige feesten. In samenwerking met Alpine kunnen wij de limited Bruut X Alpine Party Plugs aanbieden. Naast de optimale werking van de Alpine plugs zijn deze ook zeer gebruiksvriendelijk. De Bruut X Alpine Party Plugs hebben een akoestisch filter, hierdoor zullen de hardste bangers en je favoriete tunes nog steeds goed te horen zijn terwijl jij deze Party Plugs in hebt.

 

Wat krijg je bij Bruut X Alpine Party Plugs?

5 oktober zullen wij de ‘Bruut x Alpine Party Plugs’ de wereld in brengen, voor het design hebben gekozen voor het kleine vierkante tasje met daarin een kleine handleiding, de Plugs en een handig buisje waarmee je de dopjes makkelijk kan bevestigen in je oren.

 

Maar hoe kan je ze nou krijgen?

Bij aankoop van een Bruut HFD Tee krijg je de Bruut x Alpine Party Plugs t.w.v. van 12,95,- gratis!

 

Check de shirts snel hier!

 

De Bruut x Alpine Party Plugs zijn hier ook los te bestellen.

AM day
25 Maart 2019
Cartel x Bruut: our house is your house!
door Mrinal Lachman
17 Oktober 2018
Bruut 5 year anniversary: Bruut x Alpine
door Jeroen Heijs, Mrinal Lachman, Isaï Elia
7 Oktober 2018
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »