Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Chunky Sneaker Hype!

door Jeroen Heijs
17 Juli 2018

Adidas Falcon

Een van de meest geanticipeerde sneakers van Adidas in 2018: De Falcon. We zagen in 2018 een trend beginnen met de ‘chunky’ soles, denk bijvoorbeeld aan de populaire Balenciaga ‘Triple S’. We zagen Raf Simons in eerste instantie beginnen met de grote, hoge en brede zool hype. Pas sinds de release van de ’Triple S’ is deze ‘chunky’ sole hype begonnen. Samen met derest van de wereld beginnen de grote sneakermerken deze hype op te pikken. Adidas released de Falcon dus op het perfecte moment om in te spelen op een nieuwe generatie sneakers. Op dit moment is het Falcon model alleen nog in een dames versie. De Falcon heeft een klassieke mesh constructie gecombineerd met suede en reflecterende overlay panelen. De eerste kleurencombinatie die gereleased wordt is een mooie combinatie van een zwarte basis met grijs en roze overlays, gecombineerd met oranje en rode details op de zool. Al met al is de Adidas Falcon een heerlijke sneaker met een gedurfde shape en kleurencombinatie.

 

Adidas Yung 1

Samen met de Adidas Falcon en de Adidas Temper is de Adidas Yung 1 één van de meest geanticipeerde sneaker release van Adidas in 2018. We zagen in 2018 een trend beginnen met de ‘chunky’ soles, denk bijvoorbeeld aan de populaire Balenciaga ‘Triple S’. We zagen Raf Simons in eerste instantie beginnen met de grote, hoge en brede zool hype. Pas sinds de release van de ’Triple S’ is deze ‘chunky’ sole hype begonnen. Adidas released de Yung 1 dus op het perfecte moment om in te spelen op een nieuwe generatie sneakers. Net als de Falcon, Temper en schoenen als de Balenciaga 'Triple S' is de Yung 1 een silhouet met een chunky sole, ook wel dad shoe genoemd. De Adidas Yung 1 is een mooie uitbreiding van de Adidas collectie. De Yung 1 zal in gelimiteerde oplage beschikbaar zijn.

 

Adidas Temper

De Adidas Temper Run valt ongeveer in hetzelfde rijtje als de Adidas Yung-1 en Falcon. De chunky sneaker trend is in volle gang. Adidas speelt hierop in door de Temper Run een comeback te laten maken. De sneaker werd voor het eerst gereleased in 2014. De Temper Run komt dit keer in een volledig 'stone' en 'yellow' kleur. De schoen bevat nubuck leer en nylon bovenop de witte middenzool. De vorm van de schoen laat duidelijk zien dat er inspiratie is gehaald uit klassieke hardloopschoenen. De Temper heeft naar onze mening wel een mooi toekomstperspectief, vanwege zijn unieke look. Deze look is bijvoorbeeld ook terug te vinden in de succesvolle Adidas Yeezy Wave Runner. De Adidas Temper Run is binnenkort verkrijgbaar in de Bruut webshop en in store in Hoofddorp.

 

Puma Thunder Electric

Misschien wel de meest besproken sneaker van Puma dit jaar; de Thunder Electric. Deze sneaker komt in twee te gekke kleurstellingen uit. Die kun je zeker niet missen! 2018 is het jaar van de ‘dad shoes’. Grove sneakers met een dikke zool zijn dè trend van nu! Het hedendaagse straatbeeld laat dit duidelijk terugkomen. Merken als Raf Simons en Balenciaga met zijn ‘Triple S’, hebben eerder al laten zien waar een ‘chunky’ sneaker voor staat. De Thunder Electric is een van de toffe modellen waar Puma zich weer beweest een top sneakermerk te zijn. Een combinatie van leer, mesh en nubuck geeft deze schoen een luxueuze uitstraling. De spitse neus maakt de shape van de Thunder Electric zowel sportief als klassiek. De gespikkelde zool geeft deze schoen een extra dimensie die de aandacht van menig mens zal trekken! Wil jij binnenkort flaneren op een betaalbare ‘High-end’ sneaker? In dat geval is de Puma Thunder Electric helemaal voor jou gemaakt. Houd onze social media en website goed in de gaten, want later dit jaar zal ook zijn broertje, de Puma Thunder Spectra, zijn aantocht maken! 

 

 

Puma: Riders Ride On Pack
door Nash Heinemann
5 December 2019
Lees meer
Bruut Panthera Winterdrop
door Nash Heinemann
2 December 2019
Lees meer
New Balance vervangt iconische ‘N’-branding bij de her-introductie van dé ML850
door Nash Heinemann
28 November 2019
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »