is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Carrots By Anwar Carrots
Nieuwste producten
Records Tee Black CRTSSP 0004
Carrots By Anwar Carrots
€55
€25

Carrots by Anwar Carrots

Anwar Carrots, een erg bekende naam is de Amerikaanse streetwear scene. Je kunt hem misschien kennen van het merk en creatief collectief "Peas & Carrots' dat hij samen met toenmalige beste vrienden Josh Peas en Casey Veggies, die je misschien ook wel kent van hiphop collective Odd Future, oprichtte in 2007. Het merk maakte toen al veel lawaai in Californië door de eigen en bijzondere stijl dat het had. Al in een zeer korte tijd bouwde zij een erg sterke fanbase op.

Anwar bleef zich zelf continue ontwikkelen en groeide al snel uit tot een ondernemende leider in de mode en muziek scene voor de nieuwe generatie uit LA.

In 2015 kwam Anwar met het idee om een self titled merk op te zetten. Een merk dat, volgens Carrots zelf, een collectie is aan 'zijn fresh essentials': alle kleding die hij zou dragen, een babycollectie geïnspireerd op de geboorte van zijn dochtertje, wat meubels en accessoires.

Zo'n 8 jaar later is ook dit merk een steady speler geworden in de, vooral Amerikaanse, streetwear scene. We zijn daarom ook erg trots dat wij als een van de weinige retailers Carrots by Anwar Carrots mogen aanbieden!