is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Veja
Nieuwste producten

Over Veja

Het Franse Veja is in 2004 opgericht door Sébastien Kopp en Ghislain Morillion. Deze twee heren voelden een sociale verantwoordelijkheid en misten het aanbod in mileuvriendelijke, fairtrade en stijlvolle sneakers en kleding. 

De sneaker is voor hen een kenmerkend item voor dit tijdperk en hun generatie. Sneakers zijn super populair en worden vrijwel door iedereen gedragen. Echter staan veel mensen er niet bij stil wat voor een proces een paar sneakers doorstaat voordat die in de winkel liggen. 

Bij Veja leggen ze dan ook graag uit hoe zij ervoor zorgen dat ze zeker weten dat hun sneakers milieuvriendelijk en fairtrade zijn. Materialen worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd bij kleinschalige boeren en producenten, deze mensen worden uiteraard met een eerlijke prijs betaald. Via deze productiemethode wil Veja dus af van de hele massaproductie-gedachte achter de sneakers. 

De Veja-modellen zijn unisex en kunnen dus door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. De Veja sneakers hebben een casual en sportieve look, waardoor je ze elk moment van de dag kunt dragen.

Bij Bruut shop je de nieuwste Veja modellen online en in-store! Of shop andere soortgelijke dikke sneakermerken als Adidas,ASICS & Filling Pieces.