Winkelwagen
sluiten
Geen producten gevonden...
Inloggen
sluiten

Er is er één jarig!

door Jeroen Heijs, Mrinal Lachman, Isaï Elia
5 Oktober 2018

Er is er een jarig, en dat zijn wij! Bruut is vijf jaar oud! En wie jarig is trakteert. Aan het begin van het jaar zijn we hard aan de slag gegaan om jullie het beste van het beste te geven en voor ons gevoel is dat gelukt. Met de meest gruwelijke samenwerkingen en nieuwe Bruut merch hopen wij jullie het gevoel te geven dat jullie ook een beetje jarig zijn, want zonder jullie hadden wij de vijf jaar nooit gehaald. Welke samenwerkingen we voor jullie in petto hebben houden we nog even geheim, wees niet getreurd, je zal er zeer spoedig achter komen hoe dope dit gaat worden. 

 

5 jaar geleden was er een initiatief om een sneakerwinkel te beginnen in Hoofddorp. Het moest net iets anders zijn dan normaal. Er werd besloten om in de Concourslaan een eigen pand te kopen en te beginnen met het verkopen van bekende merken zoals Stussy, Puma, Asics & Billionaire Boys Club. Hieraan werden ook reeds opkomende merken zoals Daily Paper toegevoegd. Bruut heeft altijd al haar eigen huiselijke sfeer gehad, voor klanten die de eerste drie jaar van Bruut hebben meegemaakt zullen zich de kleine winkel nog goed herinneren. Op een gegeven moment zijn wij uit het pand gegroeid en we zijn verhuisd naar een pand verderop in de straat. In het oude filiaal zit sinds de verhuizing een zusterbedrijf, namelijk onze geweldige Brute Burgers! Hier kan je terecht voor de heerlijkste burgers, wings, nacho's, ribs, desserts en vegan gerechten.


De aankomende weken zullen we jullie op de hoogte stellen van alles wat komen gaat. Hou ons in de gaten via de nieuwsbrief, Instagram of Facebook!


- With love, Bruut

AM day
25 Maart 2019
Cartel x Bruut: our house is your house!
door Mrinal Lachman
17 Oktober 2018
Bruut 5 year anniversary: Bruut x Alpine
door Jeroen Heijs, Mrinal Lachman, Isaï Elia
7 Oktober 2018
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »